Digitaal Consult

Sinds februari 2020 ben ik gestart met het geven van digitale consulten en voor zover ik heb kunnen nagaan is een astrologisch consult nog niet eerder op deze manier in deze vorm gegoten.

In een digitaal consult geef ik een uitgebreide duiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop door middel van een ingesproken PowerPoint-presentatie.

Je kan dus, wanneer het jou het beste uitkomt, de presentatie bekijken, stopzetten of terugkijken wanneer je maar wilt.

Voorbeeld van een digitaal consult

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe een digitaal consult er nu eigenlijk uitziet, daarom heb ik een presentatie gemaakt om je een indruk te geven.

Ik heb het thema ‘liefde en relaties’ uitgewerkt aan de hand van de horoscoop van de in 1977 overleden Amerikaanse zanger en acteur Elvis Presley.

Hieronder kun je de presentatie bekijken.

Verloop consult

Het verloop van het digitale consult is ongeveer hetzelfde als wanneer je bij mij thuis op consult zou komen voor een duiding van je geboortehoroscoop. Een verschil is dat ik in een digitaal consult geen spontaan opkomende vragen kan behandelen, maar aangezien het een heel uitgebreid consult is en veel informatie bevat -denk ik- dat gedurende het consult al vele vragen beantwoord zullen worden.

Opbouw horoscoop

In het begin van het consult geef ik een uitleg over de onderdelen waaruit je eigen horoscoop is opgebouwd. Zo krijg je al wat ‘feeling’ met je horoscoop en kan ik eventueel alvast belangrijke punten aanstippen die ik later in het consult verder zal uitwerken.

Kruizen- en Elementenverdeling

Daarna sta ik stil bij jouw unieke Elementen- en Kruizenverdeling, want dat geeft je inzicht in hoe je psyche in de basis werkt. De rest van de horoscoop valt als het ware op deze basis.

En om even kort in te gaan op die elementenverdeling; in de astrologie onderscheiden we vier elementen: Vuur, Aarde, Water en Lucht en in deze digitale duiding vertel ik hoe zich deze verdeling bij jou verhoudt.

Verder reik ik handvaten aan hoe je bij jezelf kan signaleren wanneer je onder teveel psychische spanning staat, dus gestrest bent en ook wat je daar eventueel aan kunt doen.

Contact maken

Vervolgens gaan we dieper duiken in de horoscoop en vertel ik iets over hoe de omgeving bij je binnenkomt en hoe je zelf naar buiten treedt en contact legt, ofwel: door welke "bril" neem je de omgeving waar en hoe is die "bril" van invloed op de manier waarop je naar buiten komt en jezelf laat zien.

Belangrijke aspectconstellaties

Mocht ik in de horoscoop belangrijke aspectconstellaties zien of juist een planeet die geen enkel aspect met een andere planeet maakt dan zal ik daar in het consult uitgebreid op ingaan. Deze inhouden hebben namelijk een grote invloed op de vorming van je karakter.

Werk en relaties

Daarna vertel ik iets over welke karaktereigenschappen en instrumenten je graag in wilt brengen met betrekking tot werk en vertel ik iets over je behoeften met betrekking tot relaties; welke verwachtingen heb je eigenlijk in een relatie en wat wil je bijvoorbeeld graag van de ander ontvangen.

Vragen

Ik heb gemerkt dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar wat zij nodig hebben op werk- en relatiegebied, maar mochten dit voor jou geen belangrijke thema’s zijn, laat dat dan even weten. Wie weet heb je vragen over andere gebieden waar ik mij op kan richten. Heb je veel vragen, geef dan wel even aan welke voor jou de belangrijkste zijn, want met het oog op de duur van het consult moet ik soms keuzes maken.

Wat is er nu gaande

Maar ook zonder vragen heb ik heel veel te vertellen en mocht er toch nog wat tijd over zijn dan zal ik nog even kort ingaan op de thema’s die op dit moment in je psyche spelen. Ofwel ietsiepietsie een prognoseduiding. Onder het kopje "Prognoseduiding" kun je eventueel meer informatie vinden over wat een prognose is.

Duur van het consult

Een digitaal consult duurt ongeveer 1,5 uur tot maximaal 2 uur.

Formulier

Mocht je graag een digitaal consult willen, vul dan het “Formulier” in, dan heb ik meteen alle benodigde gegevens bij de hand.

Aanbetaling en het versturen van het consult

Aangezien ik met het uitwerken en inspreken van een digitaal consult al snel zo’n 50 uur bezig ben, vraag ik voordat ik ga starten, een aanbetaling van 100 Euro. Dat doe ik door middel van een betaalverzoek. Als het digitale consult klaar is, krijg je wederom een betaalverzoek, nu van het resterende bedrag. Als het bedrag is overgemaakt stuur ik het gehele consult via WeTransfer naar je toe.

Horoscooptekening

Naast het digitale consult zal ik je ook een horoscooptekening met en een horoscooptekening zonder aspectenrooster toesturen en als je het graag wilt kan ik daarbij ook nog 3 horoscoopcirkels, met een kleurrijke achtergrond, in zowel PDF als in JPEG formaat per mail naar je toesturen. Je kunt kiezen uit in totaal 18 afbeeldingen. De voorbeelden kun je bekijken onder het kopje "Horoscooptekening" en onder het kopje "Cadeau horoscoop baby/jong kind" die je beide in het menu kunt vinden bovenaan deze pagina of klik op de buttons hieronder.

Stuur het nummer van de horoscoopcirkel die je leuk vindt dan naar mij toe. Het nummer kun je vinden onder de horoscoopcirkel. Geef je je geboortegegevens aan mij door via het 'Formulier' dan kun je deze nummers invullen bij: 'Nummer(s) horoscoopwiel'.