Cadeau horoscoop baby/jong kind

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor kersverse ouders dan zou het leuk kunnen zijn om  alleen de horoscooptekening (€12,50) of de horoscooptekening met daarbij een korte duiding van de karakteraanleg van de pasgeborene als presentje aan te bieden (€50,-).

Als ouder kun je natuurlijk ook zelf nieuwsgierig zijn naar de geboortehoroscoop van je kindje en zou je wellicht iets meer willen weten over zijn/haar behoeften zodat je daar beter op in kunt spelen.

Ik bied deze mogelijkheid aan totdat het kind ongeveer 4 jaar is, daarna kun je beter overstappen op een consult van de kinderhoroscoop, omdat deze veel uitgebreider is. Het kind wordt ouder en zijn leefwereld breidt zich uit, waardoor ook de behoeften veranderen en andere levensgebieden van de horoscoop naar voren zullen komen en zichtbaar zullen worden.

Voorzichtig

Over elke horoscoop valt heel veel te vertellen en dat geldt ook voor de horoscoop van baby’s en jonge kinderen, maar omdat zij nog weinig ervaring hebben opgedaan en nog helemaal op zoek moeten gaan naar wie zij in wezen zijn, ben ik erg voorzichtig. Ik vind het belangrijk om baby’s en jonge kinderen zoveel mogelijk de ruimte te geven om zichzelf te leren kennen en te ontwikkelen en wil daarom niet teveel voor het kind 'invullen'.

Ik zal het daarom vooral hebben over de behoeften van het kind. Hoe die behoeften uiteindelijk vorm gaan krijgen, is aan het kind zelf.

Zon, Maan en Ascendant

Voor een baby/jong kind duid ik niet meer dan de Zon, Maan en Ascendant met de eventuele aspecten. Dit is ook genoeg, want met deze inhouden is hij in zijn jonge leventje het meest bezig en zullen ook voor de ouders herkenbaar zijn.

Zo is de Zon in een horoscoop heel belangrijk. De Zon geeft het kind een basis, het geeft aanwijzingen over hoe het kind naar de wereld kijkt.

De Maan geeft aan waar het kind behoefte aan heeft met betrekking tot de verzorging en wat het nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen.     

De Ascendant vertelt iets over hoe de omgeving bij het kind binnenkomt en hoe het in eerste instantie naar buiten treedt en contact maakt. Als de Ascendant bijvoorbeeld in een waterteken staat (Kreeft, Schorpioen of Vissen) dan tast hij als het ware zijn omgeving af met zijn voelsprieten en als de omgeving voor hem veilig genoeg voelt, zal hij zichzelf laten zien. Zo niet, dan kan hij een afwachtende houding aannemen. Maar staat zijn Ascendant in een vuurteken (Ram, Leeuw, Boogschutter) dan heeft hij dat 'voelen' niet nodig, hij houdt meestal wel van een beetje avontuur en vindt het leuk om op nieuwe dingen af te stappen.

Hoe ziet het cadeau eruit

Je kunt dus kiezen uit alleen de horoscooptekening (€12,50) of de horoscooptekening met duiding van Zon, Maan, Ascendant en aspecten (€50,-). Afhankelijk van het aantal aspecten zal dit ongeveer vier bladzijden in beslag nemen.

Voor beide varianten geldt dat ik één horoscoopcirkel  zonder en één met aspectenrooster toestuur. Tevens geef ik voor beide de mogelijkheid om uit een aantal verschillende, kleurrijke achtergronden te kiezen die je onderaan deze pagina kunt vinden. Je mag er maximaal drie kiezen en aan mij doorgeven. Onder het kopje "Horoscooptekening", zijn nog 12 voorbeelden van achtergronden te vinden waaruit eventueel ook gekozen kan worden. Als je op de button hieronder klikt, kom je op de juiste pagina terecht.

Het cadeau wordt per mail naar je toegezonden in PDF formaat. Daarnaast zal ik de horoscoopcirkels ook bijvoegen in JPEG formaat. De horoscoopcirkels in PDF formaat zijn van prima kwaliteit om uit te printen en daarna bijvoorbeeld te lamineren en/of in te lijsten en het JPEG formaat kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een (digitaal) fotoboek.

Horoscoopcirkel

Horoscoopcirkel met aspectenrooster


13

14

15

16

17

18