Digitale Basiscursus Astrologie

Wil je meer over Astrologie weten en vind je het fijn om de informatie op een door jou gekozen moment te zien en te beluisteren dan is deze Digitale Basiscursus Astrologie misschien iets voor jou. De cursus bestaat uit 7 digitale lessen en 15 pagina's aan naslagwerk en ook krijg je jouw horoscoop toegestuurd.

Elke digitale les bestaat uit een ingesproken PowerPointpresentatie. De 7 lessen zijn bij elkaar zo’n 4,5 uur aan video geworden en is heel geschikt om als thuisstudie te volgen.

Onderaan deze pagina kun je je gegevens invullen als je je wil opgeven voor de cursus.

Voorproefje

Nieuwsgierig geworden? Ik heb een aantal dia's uit de verschillende lessen genomen en er een video van gemaakt. Het is dus geen lopend verhaal, maar zo krijg je alvast wel een beetje een indruk van de lessen. Hieronder kun je de 'trailer' bekijken.

Inhoud Cursus

In de lessen gaan we veel doen. Natuurlijk vertel ik iets over de opbouw van de horoscoop en gaan we de planeten, de tekens, de ascendant, het MC, de huizen en de aspecten bespreken, maar dat is niet het enige; we gaan ook een stukje in de geschiedenis van de astrologie duiken en je krijgt helder waarom astrologie met symboliek en met een symbolische samenhang te maken heeft.

Verder wordt er visueel gemaakt wat de ecliptica nu eigenlijk is en wat het verschil is tussen de tekens van de dierenriem en de sterrenbeelden aan de hemel. We gaan ook zien hoe de huizen van de horoscoop tot stand komen en je krijgt informatie over de retrogradegang van de planeten.

Duiden

Het zou saai zijn als we alleen maar bij de theorie zouden blijven, dus we gaan zeker ook duiden. Ik zal je adviezen aanreiken hoe je het makkelijkst de planeten in de tekens en de planeten in de huizen kunt duiden en ook de aspecten nemen we daarbij mee.

Verder gaan we stilstaan bij ongeaspecteerde planeten, duetten en yods, want als deze in een horoscoop aanwezig zijn dan drukken zij een grote stempel op het karakter. We gaan zien wanneer deze voorkomen en we gaan er een aantal duiden.

Je krijgt van mij tevens een aantal Pdf's met informatie over de tekens van de dierenriem, de planeten, de huizen en de aspecten die je kunt downloaden.

 

Jouw Elementen- en Kruizenverdeling

In de cursus ga ik ook iets vertellen over de Elementen en Kruizen en ik zal jouw persoonlijke Elementen- en Kruizenverdeling in een schema zetten en meesturen.

Voor Wie

Er zal in deze online digitale basiscursus astrologie dus veel aan bod komen, je krijgt daardoor een behoorlijke ondergrond mee. Deze cursus is geschikt voor mensen die nog niets van astrologie weten, maar zeker ook voor mensen die er al een beetje van weten en verdieping zoeken.

Zo ziet de site van de cursus eruit:

Kosten Cursus en Kosten Privé-consult

De kosten van deze digitale cursus zijn 99 Euro èn wanneer je de cursus volgt, mag je eventueel een privé-consult bijboeken voor maar 110 Euro. In dit consult kun je vragen stellen over de cursus, maar je mag me bijvoorbeeld ook vragen wat mij in jouw horoscoop opvalt en dat laten duiden. Er valt altijd genoeg te vertellen.

Dit consult duurt 75 minuten en zal bij mij thuis of via Skype plaatsvinden. Mocht je dit consult willen dan mag je het meteen bij de cursus boeken, maar je kunt dit ook in de loop van de cursus doen of wanneer je de cursus hebt afgerond.

Opgeven cursus

 Vul hier je gegevens in als je je wil opgeven voor de cursus. Ik zal je daarna een betaalverzoek sturen en de inloggegevens geven van de site waar je de cursus kunt bekijken. De toegang tot de cursus is 4 maanden.

Wanneer je hieronder ook je geboortegegevens invult, kan ik je jouw horoscoop en je persoonlijke Elementen- en Kruizenschema toezenden.