Aanbetaling

Het analyseren van een horoscoop kost veel tijd. Voordat je bij mij op consult komt, zijn er al vele uren aan voorbereidingstijd aan vooraf gegaan (één horoscoop kost al snel een paar dagen aan voorbereiding), daarom vraag ik voor elk consult een aanbetaling van € 100. Ik zal je daarvoor een betaalverzoek sturen en dit bedrag kun je dan, minimaal een week voor het consult, overmaken. Het restantbedrag kun je contant voldoen na het consult als je bij mij thuis bent.

Een uitzondering hierop zijn:

- Het 75 minuten consult: een paar dagen voor dit consult stuur ik je een betaalverzoek zodat je het hele bedrag kunt overmaken voordat het consult plaatsvindt.

- Het digitale consult: voordat ik ga starten met de uitwerking, vraag ik een aanbetaling van 100 Euro. Dat doe ik ook door middel van een betaalverzoek. Als het digitale consult klaar is, krijg je wederom een betaalverzoek, nu van het resterende bedrag. Als het bedrag is overgemaakt, stuur ik het gehele consult via WeTransfer naar je toe.

Diensten Duur Prijs
Uitgebreide duiding geboortehoroscoop +/- 3 uur € 295
Digitaal consult +/- 2 uur € 295
75 minuten consult via Skype/telefoon/bij mij thuis 75 minuten € 125
Vervolgconsult (geen aanbetaling nodig) per uur € 60
Duiding geboortehoroscoop zonder geboortetijd 1 uur € 99
Prognoseduiding voor 2 jaar (transits, progressies, solaren) 2 uur € 225
Duiding relaties (synastrie en composite) 2,5 uur € 295
Kinderhoroscoop tot 14 jaar 1,5 uur € 150
Cadeau horoscoop baby/jong kind: horoscooptekening inclusief duiding € 50
Horoscooptekening € 12,50
Aanbetaling (minimaal een week) voor elk consult € 100
Berekenen Astrologische Vruchtbaarheidscyclus € 35
Digitale Basiscursus Astrologie € 99

De consulten kunnen via telefoon, Skype of bij mij thuis in Apeldoorn plaatsvinden. Eventueel kan ik ook bij je langsgaan. De prijs van het consult is dan mede afhankelijk van de reistijd en reiskosten.