Home » Tarieven

Aanbetaling

Het analyseren van een horoscoop kost veel tijd. Voordat je bij mij op consult komt, zijn er al vele uren aan voorbereidingstijd aan vooraf gegaan (één horoscoop kost al snel een paar dagen aan voorbereiding), daarom vraag ik voor elk consult een aanbetaling van € 100. Ik zal je daarvoor een betaalverzoek sturen en dit bedrag kun je dan, minimaal een week voor het consult, overmaken. Het restantbedrag kun je contant voldoen na het consult als je bij mij thuis bent.

Voor een digitaal consult vraag ik, voordat ik ga starten met de uitwerking, een aanbetaling van 100 Euro. Dat doe ik ook door middel van een betaalverzoek. Als het digitale consult klaar is, krijg je wederom een betaalverzoek, nu van het resterende bedrag. Als het bedrag is overgemaakt, stuur ik het gehele consult via WeTransfer naar je toe.

Diensten Duur Prijs
Digitaal consult 1,5 uur € 295
Duiding geboortehoroscoop 2,5 uur € 295
Vervolgconsult (geen aanbetaling nodig) per uur € 50
Duiding geboortehoroscoop zonder geboortetijd 1 uur € 125
Prognoseduiding voor 2 jaar (transits, progressies, solaren) 2 uur € 225
Duiding relaties (synastrie en composite) 2,5 uur € 295
Kinderhoroscoop tot 14 jaar 1,5 uur € 150
Cadeau horoscoop baby/jong kind: horoscooptekening inclusief duiding € 50
Horoscooptekening € 12,50
Aanbetaling (minimaal een week) voor elk consult € 100
Berekenen Astrologische Vruchtbaarheidscyclus € 35

De consulten, met uitzondering van het digitale consult, vinden bij mij thuis plaats in Apeldoorn. Ben je om een bepaalde reden niet in staat om te komen dan kan ik eventueel bij je langsgaan. De prijs van het consult is dan mede afhankelijk van de reistijd en reiskosten.