Beurzen

Binnenkort zal ik op deze beurzen staan:

 

Op zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober sta ik op de Paraview Beurs in Apeldoorn.

Meer info over deze beurs:

https://www.paraview.nl/beursagenda.php?id=534

 

Cursussen en Workshops

Rond mei 2023 start ik met een Basiscursus Astrologie.

De cursus bestaat uit 5 lessen van ongeveer 2 tot 2,5 uur en zal eens in de twee weken 's avonds gegeven worden. De cursus zal of op een locatie in Apeldoorn of digitaal live via een online softwareprogramma plaatsvinden.
De cursus kost €150,- en dat is inclusief cursusmateriaal van ongeveer 30 pagina's waar aanvullende informatie in staat en je als naslagwerk kunt gebruiken.

De lessen geef ik aan de hand van een powerpointpresentatie en ik zal over het algemeen vlot door de stof heengaan, omdat ik in de 5 lessen veel wil vertellen over de basisbeginselen van de astrologie. We gaan onder andere de planeten, de tekens, de huizen, huisheren, aspecten, ongeaspecteerde planeten, yods, de superieure functie, de onbewuste functie en ook de kruizen en elementen bespreken.
Er is veel theorie, maar we gaan ook een aantal horoscopen een beetje ontleden en natuurlijk mag je je eigen horoscoop inbrengen.

Lijkt jou dit leuk, stuur mij dan alvast een mailtje via info@astrologischerwijs.nl en laat mij ook even weten of je een voorkeur hebt om op een locatie in Apeldoorn te komen of dat je de cursus liever digitaal live wil volgen.

Ik hou je dan op de hoogte wanneer er meer bekend is!