Elk mens is uniek

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 13:50

Er zijn geen twee mensen hetzelfde op de wereld en vanuit de astrologie is dat verklaarbaar.

Elke horoscoop is toch nèt even anders; want ook al ben je op dezelfde dag en tijd geboren dan kan de plaats waar je geboren bent al maken dat planeten in andere huizen vallen en dat maakt al een verschil in een karakter.

Natuurlijk lijk je dan ook wel op elkaar, want in aanleg kijk je vanuit eenzelfde soort energie, en zul je elkaar snel begrijpen en aardig vinden (of juist niet wanneer de ander teveel een spiegel voor je is en je je gaat ergeren).

Daarnaast word je geboren in een gezin, in een familie. Iedere familie heeft een verleden waarin van alles is gebeurd en of je nu wil of niet, je wordt erdoor beïnvloed. Zo hebben je ouders hun eigen horoscoop, hun eigen aanleg en werden op een bepaalde manier opgevoed en door alles wat zij meemaakten en meemaken wordt hun karakter gevormd. Als jij komt, voeden zij jou op op hun manier en hoe zij dat doen heeft weer effect op jou.

Sommige karaktereigenschappen in jou kunnen bv makkelijk worden ontwikkeld, wanneer jouw ouders dat ook sterk in zich hebben. Bv: jij hebt veel ‘water’ in je horoscoop en je ouders ook waardoor je je fantasie en gevoeligheid makkelijk kunt laten zien. Maar als jij veel water in je horoscoop hebt en je wordt in een gezin geboren waarin je ouders dat aanvoelen niet zo begrijpen en zij willen dat je vooral logisch nadenkt dan kan die aanleg moeilijker tot uiting komen of wat blijven sluimeren. Het talent heb en hou je, het wacht er alleen op totdat jìj er gebruik van gaat maken.

Die gevoeligheid in je wil ‘geleefd’ worden, waardoor je ertoe aangetrokken wordt om het te gaan ontwikkelen. Je krijgt bv vrienden die die gevoeligheid heel erg in zich hebben of je gaat een studie of werk doen waarbij je er niet omheen kunt om deze eigenschap een plek te geven.

Een astroloog kan niet zien wat je allemaal in je leven hebt meegemaakt, maar kan je wel vertellen wat je aanleg is en je inzicht hierin geven.

Dus: Ook al kunnen twee horoscopen er op papier zo ongeveer hetzelfde uitzien, jij maakt onderdeel uit van een groter systeem en door alles wat je tegenkomt in je leven en de keuzen die je maakt, word jij gevormd en maken jou tot een uniek persoon!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.