Verloop consult

Onder het kopje Consulten, die je in het menu kunt vinden bovenaan deze pagina, heb ik bij de "Duiding geboortehoroscoop", "Horoscoop zonder geboortetijd", "Duiding relaties", "Prognoseduiding" en "Kinderhoroscoop" beschreven waar ik het bij dàt specifieke consult over ga hebben.

Voor alle consulten geldt dat, nadat ik de geboortedatum, -tijd en -plaats heb gekregen, de desbetreffende horoscopen en benodigde gegevens worden uitgedraaid. Deze horoscopen en gegevens ga ik vervolgens analyseren door schema’s te maken en bepaalde regels, technieken en stappenplannen te volgen, waarna ik een gefundeerde duiding kan geven.

Heb je vooraf vragen dan zal ik daar extra naar kijken en uitlichten in het consult. Heb je geen vragen dan heb ik meer dan genoeg te vertellen wat veel inzicht op kan leveren.

De horoscooptekening van de geboortehoroscoop danwel kinderhoroscoop krijg je mee naar huis en dat geldt ook voor de solaar als je voor een prognoseduiding komt. Kom je voor een duiding van een relatie dan krijg je een uitdraai mee van de composite (een horoscoop die "de alchemie van de relatie" laat zien).

Digitaal consult

Sinds februari 2020 ben ik gestart met het geven van digitale consulten. Hierin geef ik een duiding van de geboortehoroscoop door middel van een ingesproken PowerPoint-presentatie. Kijk voor meer informatie onder het kopje "Nieuw: Digitaal Consult" of klik op de button hieronder, omdat het verloop van dit consult iets afwijkt van de andere consulten .

Vervolgconsult

Mocht je na een consult nog steeds met vragen zitten dan kun je een afspraak maken voor een vervolgconsult.

Consulten worden opgenomen

Alle consulten die bij mij thuis plaatsvinden, worden opgenomen in MP3 formaat en kunnen desgewenst via WeTransfer naar je toegestuurd worden zonder bijkomende  kosten. Je bent er tevens vrij in om zelf het consult alsnog op te nemen op een eigen geluidsdrager.

Ik vind het belangrijk om het consult op te nemen zodat je de keuze hebt om het terug te luisteren. De consulten duren lang en het is eigenlijk onmogelijk om alles wat tijdens het consult gezegd is te onthouden of meteen helemaal te begrijpen. Doordat het opgenomen wordt, kun je wellicht meer ontspannen luisteren. Als je het later nog eens afluistert vallen dingen vaak op hun plek wat tijdens het consult misschien niet meteen goed gevat kon worden.

Vertrouwelijk

Als je hebt aangegeven dat je de MP3 van het consult graag wilt ontvangen, zal ik deze verzenden via WeTransfer.

Verder wordt alles wat er in het consult aan bod komt vertrouwelijk behandeld en ook worden al je persoonlijke gegevens op een zorgvuldige manier bewaard voor zolang dat nodig is. Ik zal niets zonder je toestemming openbaar maken.

 

Sitemap.