Astrologische Vruchtbaarheidscyclus

Naast de ‘gewone’ methode om je vruchtbare dagen vast te stellen bestaat er ook een Astrologische Vruchtbaarheidscyclus. Dr. Eugen Jonas heeft deze methode, die waarschijnlijk al in de oudheid bekend was, onderzocht en er positieve ervaringen mee opgedaan.

 

Zon, Maan en zwanger worden

Ik kan voor jou bekijken welke dagen je astrologisch gezien het meest vruchtbaar bent en om dat te bepalen kijk ik naar waar je Zon en de Maan stonden op het moment dat je geboren bent. Het aantal graden dat zij van elkaar verwijderd zijn, is hierbij van belang.

Eén keer per ongeveer 28 dagen herhaalt diezelfde stand zich en dat is je meest vruchtbare dag  en heb je dus meer kans om zwanger te worden. Deze methode in de astrologie kun je gebruiken naast elke andere methode.

Ik zal je 13 data doorsturen zodat je een overzicht hebt voor je komende jaar. Tevens krijg je nog wat aanvullende informatie en uitleg erbij.

Ik vraag een kleine bijdrage hiervoor (en een geboortekaartje als het gelukt is, zou ik heel leuk vinden!).

In het kopje "Tarieven" kun je het bedrag zien of klik op de button hieronder.

Formulier

Wil je graag de dagen weten waarop je meer kans hebt op een zwangerschap, vul dan het formulier in dan beschik ik gelijk over de gegevens die ik nodig heb.