Digitale Basiscursus Astrologie

Gepubliceerd op 22 november 2023 om 17:16

Ja!!!! Het is klaar, de Digitale Basiscursus Astrologie! Dus: wil je meer over Astrologie weten en vind je het fijn om de informatie op een door jou gekozen moment te zien en te beluisteren dan is deze Digitale Basiscursus Astrologie misschien iets voor jou. De cursus bestaat uit 7 digitale lessen en 15 pagina's aan naslagwerk en ook krijg je jouw horoscoop en jouw persoonlijke Elementen- en Kruizenverdeling toegestuurd.

Elke digitale les bestaat uit een ingesproken PowerPointpresentatie. De 7 lessen bij elkaar omvatten zo’n 4,5 uur aan video-inhoud en is heel geschikt om als thuisstudie te volgen.

Voorproefje

Nieuwsgierig geworden? Ik heb een aantal dia's uit de verschillende lessen genomen en er een video van gemaakt. Het is dus geen lopend verhaal, maar zo krijg je alvast wel een beetje een indruk van de lessen. Hieronder kun je de 'trailer' bekijken.

Inhoud Cursus

In de lessen gaan we veel doen. Natuurlijk vertel ik iets over de opbouw van de horoscoop en gaan we de planeten, de tekens, de ascendant, het MC, de huizen en de aspecten bespreken, maar dat is niet het enige; we gaan ook een stukje in de geschiedenis van de astrologie duiken en je krijgt helder waarom astrologie met symboliek en met een symbolische samenhang te maken heeft.

Verder wordt er visueel gemaakt wat de ecliptica nu eigenlijk is en wat het verschil is tussen de tekens van de dierenriem en de sterrenbeelden aan de hemel. We gaan ook zien hoe de huizen van de horoscoop tot stand komen en je krijgt informatie over de retrogradegang van de planeten.

Duiden

Het zou saai zijn als we alleen maar bij de theorie zouden blijven, dus we gaan zeker ook duiden. Ik zal je adviezen aanreiken hoe je het makkelijkst de planeten in de tekens en de planeten in de huizen kunt duiden en ook de aspecten nemen we daarbij mee.

Verder gaan we stilstaan bij ongeaspecteerde planeten, duetten en yods, want als deze in een horoscoop aanwezig zijn dan drukken zij een grote stempel op het karakter. We gaan zien wanneer deze voorkomen en we gaan er een aantal duiden.

Je krijgt van mij tevens een aantal Pdf's met informatie over de tekens van de dierenriem, de planeten, de huizen en de aspecten die je kunt downloaden.

 

Prijs

De kosten van deze digitale cursus zijn 99 Euro èn wanneer je de cursus volgt, mag je eventueel een privé-consult bijboeken voor maar 110 Euro. In dit consult kun je vragen stellen over de cursus, maar je mag me bijvoorbeeld ook vragen wat mij in jouw horoscoop opvalt en dat laten duiden. Er valt altijd genoeg te vertellen.

 

Voor Wie

Er zal in deze online digitale basiscursus astrologie dus veel aan bod komen, je krijgt daardoor een behoorlijke ondergrond mee. Deze cursus is geschikt voor mensen die nog niets van astrologie weten, maar zeker ook voor mensen die er al een beetje van weten en verdieping zoeken.

Wil je meer informatie over de cursus of je aanmelden? Klik op de button dan kom je op de pagina waar je het aanmeldformulier kunt invullen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.